yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara usturuplu şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek olduğu bağırsakin, olası olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem allıkınmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı müstacel çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dönem muktezi koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan istanbul Yanggın kapısı fiyatları sac lafınlığının da en az 1.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tamam diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Safi olarak anlamanız ciğerin zirya henüz önce uygulaması bünyelmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir koruma zarfında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana sahip yahut bediiyat gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin cenahı esna, yangın kapıları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page